A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Тростянецької сільської ради
Стрийського району Львівської області

Новини

Прибирання території школи Демнянського ЗЗСО І-ІІІ ст.

Дерева ще вбрані у теплі різнобарвні кольори, хоча природа вже готується до зимового відпочинку і рослини скидають на землю своє вбрання. Це означає, що треба прибирати опале листя. 3 листопада працівники та учні школи здійснили прибирання території школи. Осіннє тепло сприяло чудовому настрою учасників толоки. Чистота і порядок панують на території нашого навчального закладу.

16:36 04.11.2023

Конференція лідерів учнівського самоврядування Львівщини

3 листопада педагог-організатор Кулик І.М. та президент Учнівського самоврядування Тростянецької ТГ Бабій М. відвідали Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу за ініціативи Департаменту освіти і науки Львівської ОДА, де була проведена конференція лідерів учнівського самоврядування Львівщини. Усі присутні отримали чудову нагоду відвідати мастер-клас щодо технології приготування якісного та здорового харчування, продегустувати смачний обід та десерти, навчились готувати безалкогольний глінтвейн із груші:)

16:39 03.11.2023

Ескурсія до гори Печери краєзнавців Стільського ЗЗСО І-ІІІ ст.

Відповідно до Положення про Всеукраїнський конкурс екскурсоводів музеїв навчальних закладів "Край, в якому я живу", для юних краєзнавців була проведена екскурсія до гори Печери, що біля с. Ілів. Учні знайомилися з історією давнього святилища, легендою про богиню Макошу - покровительку святилища. Із

16:33 03.11.2023

Урок пам'яті Листопадового чину в Бродківському ЗЗСО І-ІІ ст.

1918, 1 листопада – у Львові розпочалося повстання, метою якого було встановлення української влади на західноукраїнських землях, що увійшло в історію під назвою “Листопадового чину”. Внаслідок чого проголошено Західноукраїнську Народну Республіку.

15:14 01.11.2023

Загальношкільні батьківські збори у Тернопільському ЗЗСО І-ІІІ ст.

У неділю 29 жовтня у Тернопільському ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулися загальношкільні батьківські збори. Зустріч у стінах школи - це чудова можливість обговорити питання, які турбують батьків і вчителів. Зокрема, заступники директора Пристай Н.Д. і Билинь М.Р. обговорили потребу проходження щорічного медичного огляду вихованців закладу освіти; систему оцінювання навчальних досягнень учнів школи; забезпечення гарячим харчуванням школярів; проведення виховної роботи, а також з'ясовували чи шкідливим є вейпінг. А директор школи Мига О.О. ознайомила присутніх із господарськими справами у закладі освіти. А потім батьки разом із класними керівниками розійшлися по класах. Зустріч була продуктивною і цікавою.

16:05 29.10.2023

День писемності та мови у ЗДО "Берізка"

Ми живемо на чудовій, багатій, мальовничій землі – на нашій славній Україні. Розмовляємо рідною державною українською мовою. А мова у нас – багата, мелодійна, щира, як і душа українського народу. Її зміцнення та розвиток – почесна місія від наймолодшого до найстаршого громадянина України.

15:57 29.10.2023

Свято осені в ЗДО "Берізка"

Весело та цікаво пройшло свято в нашому закладі. Вихованці отримали неабияке задоволення від приходу Осені-чарівниці. Адже вона подарувала малятам та дорослим безліч позитивних емоцій, гарний настрій, який відчувався в запальних таночках, цікавих іграх.

15:29 18.10.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень