A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Тростянецької сільської ради
Стрийського району Львівської області

Новини

День цивільного захисту у Тростянецькому ЗЗСО І-ІІ ст.

Діти – найменш захищена частина суспільства. Опинившись в епіцентрі екстремальних подій, вони не завжди вміють і знають як діяти. І це часто приводить до важких наслідків. Тому навчання дітей основним правилам поведінки під час надзвичайних ситуацій, вмінню діяти в екстремальних умовах є одним з пріоритетних завдань в шкільній освіті.

16:54 15.04.2024

Хресна дорога у Бродках

Тривають дні Великого посту… Це час молитви, роздумів, покаяння. Час, коли кожен із нас має можливість виблагати у Господа відпущення своїх гріхів і достойно причаститися Святих Христових Таїн. Час богослужінь, що спонукають до глибоких роздумів над терпінням Ісуса Христа, – час Хресної дороги.

16:25 12.04.2024

Відкриття меморіальних дошок загиблим Героям України в Стільському ЗЗСО І-ІІІ ст.

01.03.2024 р. на фасаді Стільського ЗЗСО I-III ст. було відкрито та освячено меморіальні дошки героїв-захисників Перія Мар'яна та Дембіцького Володимира, які героїчно загинули в боротьбі проти підступного та нещадного окупанта. Завдяки новітнім героям ми маємо змогу навчатися та спілкуватися рідною мовою. Ціна нашого спокою дуже велика і ми повинні про це завжди пам'ятати. Меморіальні дошки на шкільному фасаді будуть нам про це завжди нагадувати. Мар'ян та Володимир були відважними, енергійними та щирими патріотами і завжди готові були прийти на допомогу та підставити своє плече. Такими їх назавжди запам'ятають місцеві жителі і пам'ятатимуть наступні покоління.

16:38 01.03.2024

Відкриття меморіальних дошок загиблим Героям України в Тростянецькому ЗЗСО І-ІІ ст.

Сьогодні, 1 березня, у Тростянецькому ЗЗСО І-ІІ ступенів відбулося відкриття меморіальних дошок випускників школи, загиблим Героям України, Бібікову В'ячеславу Володимировичу, Прудивусу Тарасу Богдановичу, Даниловичу Оресту Михайловичу.

15:24 01.03.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень