A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Тростянецької сільської ради
Стрийського району Львівської області

Новини

Тематична презентація "Пам'ятаємо по Крути" у Тернопільському ЗЗСО І-ІІІ ст.

29 січня 1918 року відбулася визначна подія в українській історії – бій під Крутами. Бій, що на довгі роки став одним із символів боротьби українського народу за свободу і незалежність. Юні захисники Української Народної Республіки власною кров’ю вписали нову героїчну сторінку в історію українського визвольного руху.

15:35 29.01.2024

Вертеп у Тростянецькому ЗЗСО І-ІІ ст.

У Тростянецькому ЗЗСО І-ІІ ступенів 26 січня учні 8 класу та Заяць Юрій (7 клас) разом з класним керівником Мельник В. С. та вчителем музики Пурій З.С підготували сучасний вертеп, який завершив цикл різдвяно-зимових свят.

15:54 26.01.2024

Навчання учасників освітнього процесу Липівського ЗЗСО І-ІІІ ст. щодо дій при пожежі

Сьогодні, 23 січня, у Липівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів пройшло навчання учасників освітнього процесу щодо дій при пожежі, у ході якого було відпрацьовано порядок евакуаціі. Начальник караулу 19 ДПРЧ6 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Львівській області Юрій Роман провів бесіду щодо дотримання вимог пожежної та техногенної безпеки, правил поводження під час повітряної тривоги, наголосив на дотриманні порядку, спокою та тиші при евакуації, порекомендував учням при проведенні евакуаційних заходів бути максимально уважними, не створювати натовпу та уважно слухати розпорядження вчителів.

16:45 23.01.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень