A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Тростянецької сільської ради
Стрийського району Львівської області

Новини

Всеукраїнський день дошкілля у ЗДО "Берізка"

Напередодні Всеукраїнського дня дошкілля, яке цього року припадає на 24 вересня, працівників закладу дошкільної освіти «Берізка» привітали із професійним святом їхні вихованці та батьки.

16:34 24.09.2023

ІІ місце Липівського ЗЗСО І-ІІІ ст. у конкурсі "Мікротопоніми на Google maps"

"Мікротопоніми на Google maps“ - це назва обласного проєкту- конкурсу, в якому команда учнів 10 класу в складі Кулик А., Бичек І.,Стойко О., Берези Д. та Канюки Ю. ( керівник Р. Годлєвська) посіла ІІ місце. Кожен член команди отримав сертифікат за участь та нагороджений цінним подарунком.

16:43 20.09.2023

Флешмоб у Стільському ЗЗСО І-ІІІ ст.

15.09.2023 р. у Стільському ЗЗСО I-III ст. було організовано тематичний флешмоб, під час якого школярі повинні були дотримуватись дрес-коду "Barbie Life" під гаслом "Рожева феєрія Барбі." В заході взяли участь учні 1-10 класів та вчителі. Цього дня рожевий колір заполонив освітній заклад, адже усі дівчата намагались бути схожими на відому героїню анімаційних та художніх фільмів - Барбі. Хлопці в свою чергу приміряли на себе образ стильного героя Кена.

16:57 16.09.2023

"Єдиний урок безпеки" у Тернопільському ЗЗСО І-ІІІ ст.

У Тернопільському ЗЗСО І-ІІІ ст. було проведено "Єдиний урок безпеки". Діти ознайомились з правилами мінної безпеки, правилами поводження з вибуховими предметами, діями у разі сигналу "Повітряна тривога".

15:19 07.09.2023

1 вересня у Стільському ЗЗСО І-ІІІ ст.

Урочиста лінійка у День знань для шкільної спільноти Стільського ЗЗСО I-III ст. розпочалась о 9 годині. Захід уже традиційно розпочався із хвилини мовчання у пам’ять про полеглих воїнів. Директор школи Триндяк Б.М. побажав учасникам навчального процесу вдалого навчального року, наснаги до знань та мирного неба. Учні підготували виступи, привітали вчителів, а також подякували ЗСУ за можливість вчитися.

16:36 01.09.2023

1 вересня у Бродківському ЗЗСО І-ІІ ст.

1 вересня у школі традиційно, по-родинному пройшло свято Першого дзвоника у Бродківському ЗЗСО І-ІІ ст., який сповістив учнів, батьків та вчителів про початок нового навчального року.

16:34 01.09.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень