A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Тростянецької сільської ради
Стрийського району Львівської області

Новини

Обласна серпнева конференція освітян Львівщини

Начальник відділу освіти Леся ФАРАТ та спеціаліст відділу Святослав БАЧИНСЬКИЙ побували на обласній серпневій конференції освітян Львівщини, яка відбулася у стінах Львівського національного університету імені Івана Франка. 

16:37 23.08.2023

Учні Демнянського ЗЗСО І-ІІІ ст. відвідали Музей науки у м. Львів

Сьогодні, 24 липня, учні Демнянського ЗЗСО І-ІІІст. відвідали Музей науки у м.Львів. Щиро дякуємо «Тех Стартап Скул» та відділу освіти Тростянецької територіальної громади за те, що організували та надали нам таку можливість. Діти відкрили для себе неймовірний та цікавий світ науки. Тут є різні тематичні зони, які інтерактивно пояснюють явища природи та закони фізики – повітря, вода, швидкість, електрика, оптика, акустика…

13:26 25.07.2023

День Конституції України в ЗДО "Берізка"

28 червня в ЗДО « Берізка» проведена музична розвага для дошкільнят до Дня Конституції України «Ми живемо в Україні, ми дуже любимо її» та спортивна розвага« Дужі, спритні, веселі» , які підготували і провели музичний керівник О.В. Денис та вихователь І. Р. Гузій. Ці заходи потріотичного спрямування сприяють усвідомленню маленькими українцями, що "людина, її життя, і здоров'я, честь і гідність , недоторканість і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю" .

15:54 29.06.2023

Учні Демнянського ЗЗСО І-ІІІ ст. відвідали історико-культурний заповідник "Тустань"

У четвер, 22 червня 2023 року, відповідно до програми "Шкільний автобус" здобувачі освіти Демнянського ЗЗСО І-ІІІ ст. отримали чудову нагоду відвідати державний історико-культурний заповідник "Тустань", що поблизу с. Урич.

16:34 23.06.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень