A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Тростянецької сільської ради
Стрийського району Львівської області

Новини

Подяка Бродківським школярам

Випускники школи села Бродки Стрийського району передали нам кошти на придбання матеріалу для маскувальних сіток. Ці юні ГРОМАДЯНИ нашої країни роблять свій внесок в перемогу .

16:45 20.06.2023

Учні Тернопільського ЗЗСО І-ІІІ ст. відвідали Шевченківський гай

Львів - чарівне місто кави та героїчного минулого. Тут на кожному кроці розташовані оригінальні будівлі з цікавими та неповторними історіями. Однією з таких пам'яток є етнографічний парк "Шевченківський гай", який сьогодні відвідали учні 5, 6, 7 класів.

14:29 19.06.2023

Останній дзвоник в Тернопільському ЗЗСО І-ІІІ ст.

"Наші діти - наші квіти". Під таким гаслом пройшло свято Останнього дзвоника у Тернопільському ЗЗСО І-ІІІ ступенів 16 червня. Найдорожчі наші учні з радістю вирушили на літні канікули, а випускники - у самостійне життя. Вже у вересні батьки проведуть їх не до школи, а в коледжі чи університети. Поблагословив випускників гість урочистості - отець Михайло, а представники фірми "ТЕРРАНОВА- Агро" вручили випускникам подарунки. Слова вдячності звучали на адресу педагогів, учнів, батьків, захисників та всіх, завдяки кому це свято було можливе. Родзинкою свята стали танцювальні номери: вальс одинадцятикласників і танець дітей з педагогами.

16:45 16.06.2023

Останній дзвоник у Стільському ЗЗСО І-ІІІ ст.

15.06.2023 р. у Стільському ЗЗСО I-III ст. відгомоніло свято Останнього дзвоника. Подвір’я навчального закладу заполонили учні, вчителі та батьки. Під урочисту музику на святкову лінійку запросили випускників навчального закладу, які нещодавно були школярами.

12:34 15.06.2023

Учні Липівського ЗЗСО І-ІІІ ст. подорожували старовинними фортецями та замками

Мандруючи, пізнаємо світ, гортаємо сторінки історії рідної землі, захоплюємося неймовірною красою України. Під керівництвом Н.В.Куліш та у супроводі О.В.Денис, І.М.Михайлів, Р.П.Годлєвської учні 7-8 класів 03.06 та 08.06 здійснили захоплюючі мандрівки старовинними фортецями (Тустань) та замками (Олесько, Золочів, Підгірці).

12:43 14.06.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень