A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Тростянецької сільської ради
Стрийського району Львівської області

Новини

Випускний бал у групі "Мальви" Тростянецького ЗЗСО І-ІІ ст.

Сьогодні в нашому малятку  знову свято - ВИПУСКНИЙ БАЛ у групі " Мальви"!  Це день, коли ми разом з радістю дивимось на наших маленьких пташенят і бачимо, наскільки вони виросли! ✨Свято випускного пройшло  весело та цікаво, залишивши незабутні враження у всіх присутніх.  ✨Вітаємо наших випускників і щиро бажаємо їм гарного настрою, багато енергії і активності, бажаємо їм світлої дороги у майбутнє! Хай кожен день буде сповнений щасливих моментів і досягнень, а мрії завжди збуваються!

11:50 29.05.2024

Національна руханка у вишиванках "Дякуємо ЗСУ" у Демнянському ЗЗСО І-ІІІ ст.

Сьогодні, 16 травня, у Міжнародний день вишиванки учні Демнянського ЗЗСО І -ІІІ ст. доєдналися до Національної руханки у вишиванках "Дякуємо ЗСУ", ініціатором якої була українська федерація "Спорт заради розвитку".

16:26 16.05.2024

I етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура")

16.05.2024 р. на базі Стільського ЗЗСО I-III ст. відбувся I етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"), в якому взяли участь 6 роїв закладів загальної середньої освіти Тростянецької громади. Гра "Джура" присвячена загиблим героям Мар'яну Перію та Володимиру Дембіцькому. Змагання розпочалися урочистою церемонією та виконанням Національного Гімну України. Пам'ять героїв, які віддали життя за свободу та волю свого народу, вшанували хвилиною мовчання. Школярі взяли участь у наступних конкурсах: представлення роїв, конкурс "Впоряд" (стройова підготовка, пісня), інтелектуальна гра-вікторина "Відун", інтелектуально - творче змагання "Пластун", змагання "Стрільба", конкурс "Таборування" (Бівак), надання домедичної допомоги та транспортування потерпілого "Рятівник". За підсумком усіх проведених конкурсів (у командному заліку, за кількістю отриманих балів) призові місця розподілені наступним чином:

16:21 16.05.2024

Навчально-польові збори у Стільському ЗЗСО І-ІІІ ст.

Відповідно до програми з предмету "Захист України" підсумки його засвоєння відбулися на навчально-польових зборах для учнів 11-го класу Стільського ЗЗСО I-III ст. 24-26 квітня 2024 р. майбутні випускники під керівництвом Наконечного І.В. та Савицької О.І. продемонстрували свій рівень з фізичної, медичної та вогневої підготовки.

10:38 29.04.2024

Анкетування учнів Демнянського ЗЗСО І-ІІІ ст.

Згідно наказу обласного департаменту науки і освіти,а також наказу відділу освіти Тростянецької с/р 23 квітня у Демнянському ЗЗСО І-ІІІ ступенів проводилось акетування учнів 4, 8, 10 класів, їх батьків та педагогів з метою оцінки якості освітнього середовища.

16:04 23.04.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень