A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Тростянецької сільської ради
Стрийського району Львівської області

Новини

Засідання професійної спільноти практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти Тростянецької ТГ

7 грудня 2023 р. у Тростянецькому ЗЗСО І-ІІ ступенів відбулося засідання професійної спільноти практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти Тростянецької ТГ.

16:19 08.12.2023

Всесвітній день української хустки у Бродківському ЗЗСО І-ІІ ст.

7 грудня – Всесвітній день української хустки, яка є невід’ємною частиною української культурної спадщини, яке відзначається з метою збереження українських традицій. Хустка для українок – це не просто головний убір, це річ символічна, знакова, і є нашою культурною спадщиною.

15:11 07.12.2023

Міжнародний день волонтерства у Тернопільському ЗЗСО І-ІІІ ст.

Волонтерство - це не професія, не робота. Волонтерство - це покликання, це спосіб життя. Бути волонтером означає бути ЛЮДИНОЮ: безкорисливо допомагати тим, хто цього потребує. Особливо важлива роль волонтерів під час війни, коли їх допомога потрібна завжди і всюди. Тоді кожна пара рук на вагу золота. Кожен може допомогти тим, що для нього доступне. Учні Тернопільського ЗЗСО І-ІІІ ступенів до Міжнародного дня волонтера зібрали для наших захисників смаколики та побутові дрібнички. А також підготували партію окопних свічок, щоб зігріти воїнів. Молодші школярі намалювали малюнки і сплели патріотичні браслети. Ці милі дрібнички стануть оберегом для наших захисників.

13:32 05.12.2023

Всесвітній день боротьби зі СНІДОМ у Демнянському ЗЗСО І-ІІІ ст.

1 грудня - Всесвітній день боротьби зі СНІДОМ. Учні 8 класу під керівництвом Андрусик М.В. розповіли що таке СНІД і як з ним боротися. Синдром - тому що виникає багато симптомів захворювання. Набутого - тому що він не успадковується. Імунного - тому що уражається імунна система організму. Дефіциту - тому що імунна система ослаблена і нездатна захищати організм.  Червона стрічка- це символ солідарності з ВІЛ позитивними та хворими на СНІД .

12:46 02.12.2023

Пам'яті жертвам Голодомору у Тростянецькому ЗЗСО І-ІІ ст.

Голод... страшне слово, що до цього часу болем відкликається в серцях людей, і не тільки тих, що пережили ті страшні роки, а й представників сучасного покоління. За що ж народ України платив таку дорогу ціну? За що й чому?

16:50 24.11.2023

День Гідності та Свободи у Тростянецькому ЗЗСО І-ІІ ст.

День Гідності та Свободи — знакове державне свято, встановлене на честь початку двох революцій: 2004-го та 2013 років. Цей день — символ творення новітньої історії держави, пам’ятна дата, що вшановує мужність та патріотизм українців, які відстояли свої споконвічні цінності: свободу, демократію та європейськість.

14:35 21.11.2023

День доброти у ЗДО "Берізка"

Всесвітній день доброти  – міжнародний, який відзначається щорічно 13 листопада. День доброти – чудова можливість знайти час на хороші вчинки для людей та тварин. Добро врятує світ та з’єднає народи, тому що воно закладене в людській природі, саме тому робити гарні вчинки може кожен. Творити добро зовсім не важко, але в результаті люди наповняться співчуттям та добротою один до одного.

13:23 13.11.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень