A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Тростянецької сільської ради
Стрийського району Львівської області

Новини

З Всеукраїнським днем дошкілля!

З Всеукраїнським днем дошкілля! Щиро вітаємо з професійним святом усіх, хто працює на ниві дошкільної освіти На Ваші плечі покладене одне з найважливіших і відповідальних завдань – виховання наймолодших громадян нашої держави З почуттям великої вдячності за Вашу невтомну працю бажаємо міцного здоров’я і благополуччя, невичерпної енергії і творчого натхнення, а нашим вихованцям мирного та щасливого дитинства  Нехай посіяні зерна добра і милосердя дають дружні плоди в серцях і душах наших дітей – майбутнього України! З повагою, відділ освіти Тростянецької сільської ради!

15:29 25.09.2022

Всесвітній день чистоти у Липівському ЗЗСО І-ІІІ ст.

17 вересня "Всесвітній день чистоти - World Cleanup Day", який відбувається по всій території України. Цьогоріч акція проходить під гаслом "Хай небо буде мирним, а Україна чистою!". Основна мета - формування культури чистоти. Учні Липівського ЗЗСО з дотриманням карантинних норм та обмежень воєнного часу приєдналися до екологічної оборони. #worldcleanupday #letsdoitukraine

12:54 16.09.2022

1 вересня у Тернопільському ЗЗСО І-ІІІ ст.

Сьогодні школярі в Україні святкують День знань. Це свято дитинства, безтурботності і радості. Адже ми всі повертаємося в рідні стіни, зустрічаємося з друзями, однокласниками та улюбленими вчителями. Сподіваємося, що цьогорічне свято запам'ятається усім учасникам: вчителям, учням, батькам і найбільше нашим новим друзям - першокласникам. Танець, що закінчився патріотичним флешмобом, виступ директорки, благословення священника, приємні сюрпризи для першокласників від фірми "ТЕРРАНОВА АГРО" - усе це зробило цей день незабутнім. До свята приєднався і дошкільний підрозділ. Дітки із захопленням спостерігали за святковим дійством. Ми вдячні Богові і ЗСУ, що змогли спокійно провести це свято. З вірою в перемогу починаємо цей навчальний рік. Обіцяємо, що будемо наполегливо вчитися заради нашого майбутнього

15:58 01.09.2022

1 вересня у Липівському ЗЗСО І-ІІІ ст.

Сьогодні свято Першого дзвоника для учнів Липівського ЗЗСО I-III ст. розпочалося із служби у церкві Преображення Господа Ісуса Христа, де діти отримали благословення від о.Миколая на весь навчальний рік. А далі Перший дзвоник зібрав усіх на святкову лінійку та покликав за собою на перший урок, який проходив для учнів нашого закладу у незвичних класах, на чарівних сонячних і затишних галявинах "Медового блюзу", що перетворилися на школу "Юного патріота".

15:52 01.09.2022

1 вересня у Стільському ЗЗСО І-ІІІ ст.

1 вересня 2022 року – не просто День знань, адже кожен, хто відпускає сьогодні дитину до школи, переживає неймовірні емоції. Це і радість, і страх водночас… Війна зіпсувала усі наші плани, проте ми не повинні забувати, що наші діти варті найкращого! Дуже важливо, щоб сучасні підлітки отримали грунтовні знання та живе спілкування. Ми повинні адаптуватись до викликів сьогодення, дотримуватись усіх рекомендацій і пам'ятати, що безпека школярів у пріоритеті!Тож бажаємо учасникам навчального процесу усіх благ та мирного неба над головою!

15:40 01.09.2022

1 вересня у Бродківському ЗЗСО І-ІІ ст.

Ось і настав цей день. 1 вересня - День знань і старту нового навчального року. Хочеться побажати, щоб цей день не був причиною печалі, а запам'ятався довгоочікуваними добрими зустрічами, новими цікавими знайомствами. Й нехай у школах на перервах звучить дзвінкий сміх, а не сигнали повітряної тривоги на уроках. Високих оцінок, безпечного навчання, легких контрольних, цікавих уроків та домашки, вірних друзів, з якими все, що вже було сказано, легко здійсниться!

13:36 01.09.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень