A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Тростянецької сільської ради
Стрийського району Львівської області

Новини

Свято осені "Ходить гарбуз по городу" у Стільському ЗЗСО

29 листопада у 3 класі Стільського ЗЗС0 I - III ступенів відбулося свято осені "Ходить гарбуз по городу". Діти розповідали вірші, співали пісеньки про наші найпопулярніші овочі, відгадували загадки, проводили конкурси, виконували цікаві завдання.

14:55 29.11.2022

Всеукраїнська акція "Незабудка пам'яті" у Тернопільському ЗЗСО

Щороку в останню суботу листопада, коли вечори темні і довгі, коли сонця майже нема, а вітер сумно виє десь за селом, ми вшановуємо жертв Голодомору 1932-1933 років. Цьогоріч, як і всі попередні роки, учні та вчителі Тернопільського ЗЗСО І-ІІІ ступенів також приєдналися до Всеукраїнської акції "Незабудка пам'яті".

16:34 25.11.2022

Акції "Незабудки пам'яті" та "Запали свічку" у Демнянському ЗЗСО

Однією із найтрагічніших сторінок нашої історії є голодомор 1932-1933 років. Учні Демнянського ЗЗСО І-ІІІст під керівництвом педагога-організатора Гладкої І.С. намагалися донести до всіх присутніх сторінки трагедії нашого народу. Наслідки голодомору - геноцид. Учні пом'янули всіх загиблих хвилиною мовчання, долучилися до акції "Незабудки пам'яті" та "Запали свічку".

15:33 25.11.2022

В ЗДО "Берізка" відбулося методичне об'єднання вихователів Тростянецької ТГ

23 листопада в ЗДО "Берізка" відбулося методичне об'єднання вихователів Тростянецької ТГ під назвою "Розвиток зв'язного мовлення дітей дошкільного віку за допомогою інноваційних методів навчання"

15:16 24.11.2022

У Стільському ЗЗСО провели виховний захід "Гідні бути українцями"

У Стільському ЗЗСО I-III ст. проведено виховний захід до Дня Гідності та Свободи під назвою "Гідні бути українцями". Мета заходу: поглибити знання дітей про свою Батьківщину, про символи України, традиції українського народу, красу і неповторність рідного краю, а головне виховувати любов до Батьківщини, української мови, бажання примножувати кращі надбання народу.

16:24 22.11.2022

#ЖовтаСтрічка у Тернопільському ЗЗСО

В День Гідності і Свободи вчителі та учні Тернопільського ЗЗСО приєднуються до міжнародного флешмобу #ЖовтаСтрічка на знак підтримки незламних українців, які чинять спротив на тимчасово окупованих територіях 

15:25 21.11.2022

Тиждень безпеки дорожнього руху у Стільському ЗЗСО

З 14 по 18 листопада у школі пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху. Школярів ознайомлено із правилами безпеки руху на дорогах, проведено круглий стіл «Безпечна країна», крім цього відбулася демонстрація тематичних відеофільмів, проведено єдиний національний урок «Безпечна дорога додому» та виставку малюнків «Увага! Діти на дорозі».

15:13 18.11.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень