A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Тростянецької сільської ради
Стрийського району Львівської області

Новини

Олімпійський тиждень у Стільському ЗЗСО

До проведення Олімпійського тижня долучилися усі, хто мав бажання дізнатися про видатних українських спортсменів, Олімпійських чемпіонів України, які прославляють нашу країну на міжнародній арені.

16:22 27.10.2022

Учні і вчителі Демнянського ЗЗСО долучилися до щорічної всесвітньої спільної молитви "Мільйон дітей моляться на вервиці"

Учні і вчителі Демнянського ЗЗСО І-ІІІст. 18 жовтня долучилися до щорічної всесвітньої спільної молитви "Мільйон дітей моляться на вервиці" Діти щиро просили Пресвяту Богородицю оберігати наших захисників і всю Україну від ворога. Бог вислухає молитву дітей. Україна переможе!

15:16 20.10.2022

Зустріч із начальнецею Управління Державної служби якості освіти у Львівській області Валентиною Загревою

Про розвиток якісної освіти говорили сьогодні Валентина Загрева, начальниця управління Служби, та Ірина Шипова, заступниця сільського голови Тростянецької сільської ради Стрийського району Львівської області, й Леся Фарат, начальниця відділу освіти Тростянецької сільської ради.

11:03 06.10.2022

День вчителя у Липівському ЗЗСО

Сьогодні учні нашого навчального закладу наповнили цей похмурий осінній день радістю та теплими щирими привітаннями для своїх учителів, подарувавши їм справжнісіньке свято у їх професійний день.

16:14 30.09.2022

День дошкілля у Тернопільському ЗЗСО

В останню неділю вересня в Україні святкують День дошкілля. Діти - наше майбутнє, тому наш обов'язок - виховувати їх, оберігати, захищати і дарувати все найкраще.

17:25 26.09.2022

Спортивні подарункові набори

Днями заклади освіти Тростянецької ТГ отримали спортивні подарункові набори , які безоплатно передані Обласною асоціацією місцевих рад «Ради Львівщини», яка підписала меморандум про співпрацю  з Українською освітньою платформою, що є партнером UNICEF в Україні.

14:14 26.09.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень