A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Тростянецької сільської ради
Стрийського району Львівської області

Новини

Тиждень безпеки дорожнього руху у Демнянському ЗЗСО

У Демнянському ЗЗСО І-ІІІст з 14 по 20 листопада проходив Тиждень безпеки дорожнього руху. В рамках Тижня проводились різні заходи: Єдиний національний урок "Безпечна дорога додому"; квести; рольові ігри "Триокий помічник - світлофор", "Увага на дорозі - життя у безпеці" (початкові класи); конкурс "Безпечний рух - твій вірний друг" (учні 6 класу, класний керівник Мисик Н.О.) На конкурсі змагалися дві команди у знанні дорожніх знаків, правил дорожнього руху. На заході також звучали пісні, моделювались ситуації, які могли б призвести до ДТП. Учні із завданням справились блискуче. Безпечний рух - запорука довгого життя!

14:15 18.11.2022

Свято осені у Стільському ДНЗ

У дошкільних групах,,Незабудка" та ,,Ромашка" відбулося свято осені.Усі присутні поринули у казковий осінній світ.

12:56 16.11.2022

Співробітник ДСНС Борщинський Л. відвідав Стільський ЗЗСО

Співробітник ДСНС Борщинський Л. відвідав Стільський ЗЗСО I-III ст. та нагадав учасникам навчального процесу про важливість дотримання правил мінної безпеки, а також нагадав про небезпечні знахідки та необхідність евакуації в укриття під час повітряної тривоги.

12:20 10.11.2022

Благодійний ярмарок у Тростянецькому ЗЗСО

7 листопада у Тростянецькому ЗЗСО І-ІІ ступенів відбувся благодійний ярмарок. Дякуємо нашим учням і батькам за активну участь. Виручені кошти будуть спрямовані на підтримку ЗСУ.

15:34 07.11.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень