A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Тростянецької сільської ради
Стрийського району Львівської області

Відкриття меморіальних дошок загиблим Героям України в Стільському ЗЗСО І-ІІІ ст.

Дата: 01.03.2024 16:38
Кількість переглядів: 11

01.03.2024 р. на фасаді Стільського ЗЗСО I-III ст. було відкрито та освячено меморіальні дошки героїв-захисників Перія Мар'яна та Дембіцького Володимира, які героїчно загинули в боротьбі проти підступного та нещадного окупанта. Завдяки новітнім героям ми маємо змогу навчатися та спілкуватися рідною мовою. Ціна нашого спокою дуже велика і ми повинні про це завжди пам'ятати. Меморіальні дошки на шкільному фасаді будуть нам про це завжди нагадувати. Мар'ян та Володимир були відважними, енергійними та щирими патріотами і завжди готові були прийти на допомогу та підставити своє плече. Такими їх назавжди запам'ятають місцеві жителі і пам'ятатимуть наступні покоління.

На урочистій лінійці, присвяченій відкриттю пам'ятних дошок, були присутні начальник відділу освіти Фарат Л.М., начальник відділу культури Дзиндра О.І., депутати Тростянецької с.р. Бабій В., Мончак І., Корда В. та Місюрак М., староста Левицька М.М., отець Степан Кос, близькі друзі та родичі героїв, мешканці громади, педагогічний колектив, школярі та небайдужі люди. Присутні посадовці висловили слова співчуття рідним та слова подяки причетним до збору необхідних коштів для виготовлення пам'ятних дошок. Особлива подяка Дорожинському С., Місюраку М. та учнівському самоврядуванню.

Нехай пам'ять про місцевих героїв дає нам наснаги для подальшої боротьби. Герої не вмирають, вони назавжди залишаться у наших серцях!

https://www.facebook.com/StilskyiZZSO/posts/pfbid04xvbo1KH3C9Bsx8bfLUnQJQX4GW5uKxmzvtHgnMDsqHysa7ZQy6prLQ5nZiZb6Nul

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень